Leiderschap

LEADING BY CONNECTION

Vier niveaus van verbinding

Wie ben jij als leider in deze ‘new world of work’? En wie wil je zijn? Ik heb het programma Leading by Connection gemaakt voor degenen die hier een antwoord op willen formuleren. Verbinding maken doen we op vier niveaus: met onszelf, met de ander, met je team | de organisatie en met het grote geheel. Hoe verbonden ben jij met jezelf; je waarden, je behoeften, je gevoelens? We hebben onszelf allemaal een pantser aangemeten dat ons in de weg zit bij het maken van verbinding. Hoe zit het met jouw verdedigingsmechanismen? Heb je er zicht op en kun je er met compassie naar kijken? En hoe maak je nou écht verbinding met je teamleden? Hoe stuur je een team aan, hoe gaat dat nou precies in z’n werk? Hoe zorg je op een soepele manier voor gedragen besluiten en hoe draag je die kunst over? Hoe verbonden ben je met je organisatie en het grote geheel?

'Soms komt er een training voorbij die écht impact maakt. De verbindende manier van werken, de heldere concepten en natuurlijk de confrontatie met m'n blinde vlekken maakten dat ik na het volgen van Leading by Connection stappen kon zetten met m'n scrumteams en dat mijn werk leuker werd. Aanrader.' Cathelijne Kwaaitaal, Scrum Master Mobiel Innovatie en Voice Innovatie, KPN

Driedaagse training Leading by Connection

Laten we kijken in hoe jij samen met je team je doelen kunt realiseren. Hoe je openheid kunt creëren en een omgeving waarin jullie werkelijk samen groeien en bloeien. 

In het drie-daagse trainingsprogramma ‘Leading by Connection’ krijg je meer inzicht in jezelf, je verdedigingsmechanismen, verbinding, leidinggeven, teamfases en hoe je teamvolwassenheid stimuleert (en hoe je dit onbewust juist vaak afremt), leer je ‘tough conversations’ leuk vinden m.b.v. verbindend communiceren en leer je gedragen besluiten nemen met Deep Democracy. Volgens veel oud-deelnemers een training met impact. 

Ik verzorg deze training meestal In Company. Bijvoorbeeld voor een chapter Scrum Master of Agile Coaches. Maar ik heb ook ervaring met samengestelde groepen uit diverse organisaties, wat door alle deelnemers als erg waardevol werd ervaren. Kortom: alles is bespreekbaar, laten we kijken naar de mogelijkheden!

Individuele leiderschapscoaching

Je kunt ook bij me terecht voor individuele leiderschapscoaching, al dan niet in het verlengde van Leading by Connection. Dan werken we aan de hand van jouw coachvraag toe naar je ‘gewenste staat’. Ik ondersteun en spiegel je met compassie. In mijn aanpak vind je elementen terug van PRI, Verbindend Communiceren en Deep Democracy.