pri

"Eigenlijk zou iedereen PRI moeten kennen."

Een zin die ik van veel van mijn cliënten hoor en waarmee ik het roerend mee ben! PRI is voor mij zo krachtig omdat het niet alleen een simpele emotionele routekaart & handvatten geeft om lichter te leven, maar ook de wortel van ons lijden aanpakt. In het bedrijfsleven wordt om flow te bereiken gewerkt met de Lean-methode: oordeelvrij kijken, de bronoorzaak aanpakken en stap voor stap blijven verbeteren. Ik zie PRI als de Lean-aanpak onder de therapieën.

Ik stel vaak dingen uit en daar heb ik last van. Hoe breng ik hier verandering in?

Ik ben vaak zo gespannen en onrustig. Hoe creëer ik meer balans?

Waarom breekt in situaties waarin leidinggevenden aanwezig zijn het zweet me uit?

Kan ik van mijn spreekangst af?

Ik denk vaak heel negatief over mezelf. Het lukt me niet dat te veranderen. Kun jij me hierbij helpen?

PRI heeft mij al heel veel opgeleverd. Ik stel veel minder dingen uit dan ik voorheen deed. Dat levert me een rust en ruimte voor ideeën op! En doordat ik minder oordelen naar mezelf heb, ben ik het geven van trainingen echt leuk gaan vinden in plaats van voornamelijk spannend. Hierdoor kan ik gedrag veel beter spiegelen en voeg ik dus meer waarde toe voor deelnemers. En ik had veel migraine, was vaak moe. Van die migraine is nog 20% over en ik voel me energiek. Relaties worden oprechter omdat ik minder vermijd en meer vanuit mijn hart spreek. En het proces blijft doorgaan. Het hele leven wordt gewoon lichter. Stap voor stap. En echt niet in één rechte lijn, maar met vallen en opstaan en met hulp van medereizigers. Zo fijn!

Je bent bij mij aan het goede adres wanneer je op één of andere manier emotioneel lijden ervaart. Ervaar je stress?  Of kom je maar niet tot het realiseren van je plannen? Of ben je klaar met die eeuwige onzekerheid? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking waarin we kijken wat voor jou de beste aanpak is. 

Alles over PRI vind je op www.prionline.nl