Sandra

MET WELKE VRAAG KWAM JE BIJ DORIEN?

Ik kwam bij Dorien omdat ik vaker en langer flow wilde ervaren in mijn leven. Voor mij betekent dat leven in een gevoel van afstemming met mezelf en het grotere geheel. Een bijna serene rust in mezelf, met een gevoel van vertrouwen.

 

WAT HEEFT PRI JE OPGELEVERD?

Jeetje, waar zal ik beginnen? PRI heeft me ongelooflijk veel gebracht. Ik heb zoveel afweer mogen doorzien, dat is ongelooflijk. Hardnekkige patronen die ik ineens in het daglicht van PRI kon ontmantelen als bijvoorbeeld ‘valse hoop’. Dat doorzien, heeft me bevrijd van situaties die me niet meer dienden en waar ik afscheid van mocht nemen. Het heeft me laten zien hoe vaak er een oude pijn geraakt wordt en hoe ik daar dan op reageer. Dat kunnen doorzien (en steeds beter kunnen omkeren) is een groot cadeau aan mezelf en aan de mensen om me heen. Want als je je beseft dat de reactie / afweer in het huidige moment geraakt wordt door een pijn uit het verleden, weet je dat je de trigger (vaak een persoon) niet de schuld hoeft te geven, maar de weg naar binnen mag gaan om iets te helen.

In mijn sessies met Dorien hebben we regressies gedaan, waarbij ik diepe kindstukken heb mogen helen. Wat een bevrijding om dat in de warme en veilige bedding van Dorien te (hebben) mogen doen.

WIE ZOU JE PRI AANRADEN?

Haha, wie niet, zou ik bijna willen zeggen. Het is echt voor iedereen een super waardevolle tool, maar ik geloof dat het het snelste effect heeft op mensen die met bewustzijn naar zichzelf kunnen kijken, durven voelen wat er in hun lijf gebeurt en openstaan voor een groeispurt.

SANDRA, 43, ONDERNEMER

Sandra
Ondernemer